Loading...
Familieferie2020-07-02T19:40:39+00:00

Familieferie

Du overnatter i ett av våre hus som alle ligger vakkert og stille til med fjordutsikt. To av enhetene ligger for seg selv ved sjøen, mens to enheter ligger i gårdstunet. Les mer om våre ulike hus her: Lenke 

Per i dag tilbyr vi selvhushold, men dersom du ønsker hjelp til å organisere en bedre middag, bestille ulike lokalmatprodukter så kan vi være behjelpelige med dette.  

I nærområdet finnes det også trivelige og gode restauranter og kafeer å besøke. 

Weekendprogram med hest i fokus:  

Ønsker du å prøve deg litt på hesteryggen, lære mer om både ridning, stell og hold av hest og ta del i hestenes hverdag? Solbakken gård sin lille hesteflokk tar deg gjerne imot og gir deg gode opplevelser og nye 4beinte venner. Vårt langweekendprogram passer for 3-4 dager med ulike aktiviteter sammen med hestene hver dag. Se eget hesteprogram: Lenke.

For de barna som ikke er spesielt hesteinteressert, men liker dyr har vi et eget gårdsliv program. Du kan få delta på stell og foring av dyrene og prøve deg litt på hesteryggen med leieridning. Varighet: ca 1 time daglig. Dette kan fint kombineres med juniordetektivaktiviteter i skogen, ved sjøen og på fjellet. 

Juniordetektivene 

Det er så mye spennende å oppdage på gården, ved sjøen og i naturen! Juniordetektivprogrammet tar deg med på små oppdagelsesreiser rundt i nærområdet på gården. Vi undersøker ting vi finner i naturen eller på gården og du får med oppgaver du kan gjøre på egenhånd til neste dag. Hver dag undersøker vi et nytt sted og du får nye oppgaver😊. Denne aktiviteten passer godt for de minste barna også, gjerne sammen med en forelder. Passende for gruppe opptil 6 deltakere. 

 

Bading: Her på gården har vi en egen ministrand som står til våre gjesters frie benyttelse. Innen 30 min kjøring har vi andre strender også: 

Fevåg:  Vestvikan

Langsand i Rissa 

Råkvåg: Øykskjæret badeplass

 

Solbakken gård er medlem av Perler på en snor, en samarbeidsorganisasjon for småbedrifter innen reiseliv her i området.  

 På Perlenes egen hjemmeside kan du finne mer informasjon om ulike steder å besøke når dere er her hos oss på Solbakken. Vi kan være behjelpelige med å sette opp et ruteforslag for dere med besøk hos de ulike perlene dersom dette er ønskelig, basert på interesser, behov og tidsbruk.

 

Book nå

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for spørsmål, kommentarer eller booking:

Torill +47 450 05 344
Per Arthur +47 917 50 008

Org.nr.: 995 465 809 MVA 

facebook.com/solbakkengard.no/

Åpne veibeskrivelse i Google
Go to Top